Kantoor

Fiduciaire Omez is een middelgroot boekhoudkantoor gevestigd in Roeselare, in april 2022 sloegen we de handen in elkaar met het accountants- en auditkantoor Vandelanotte.

Onze belangrijkste activiteiten zijn het vervullen van de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen van onze klanten. Daarnaast trachten wij de klanten op individueel niveau zo optimaal mogelijk te begeleiden bij hun bedrijfsvoering. “Ons doel bestaat erin om onmiddellijk bruikbare adviezen te formuleren waarbij het commerciële aspect niet over het hoofd gezien wordt.” Wij kunnen deze kwalitatieve dienstverlening garanderen omwille van meer dan 50 jaar ervaring in de sector! Tevens worden onze medewerkers permanent bijgeschoold op het vlak van fiscaliteit en vennootschapswetgeving. Op deze manier blijven onze medewerkers steeds up-to-date en kunnen zij hun dossiers op een optimale manier afhandelen. Ook digitalisering kan een belangrijke rol spelen in de bijdrage tot een efficiënte en effectieve samenwerking. Wij werken dan ook graag met de nodige software om een duidelijke rapportering en goede communicatie te bewerkstelligen.

Wij hebben een ruim klantenbestand, dat actief is in diverse sectoren. Tot onze klanten mogen wij zowel éénmanszaken, vennootschappen als vrije beroepen rekenen die werkzaam zijn op allerhande domeinen.
Het is van prioritair belang dat de klant zich goed voelt en steeds éénzelfde aanspreekpunt heeft dat niet voortdurend wijzigt. Het streven naar continuïteit is hierbij zeer belangrijk!
Wij rapporteren in functie van de omvang van de onderneming en de noden van onze cliënt. Dit om een juiste verhouding prijs/kwaliteit te bekomen. Daarnaast ondersteunen wij het belang van transparante erelonen aan de hand van een nauwkeurige tijdsregistratie door middel van specifieke facturatiesoftware.

Over Vandelanotte:
Vandelanotte werd in 1948 opgericht door Roger Vandelanotte en is inmiddels uitgegroeid tot een top 10 accountants- en auditkantoor in België. Net zoals Fiduciaire Omez is Vandelanotte een familiale onderneming waar de derde generatie aan het roer staat. Ze blikken terug op meer dan 70 jaar ervaring in accountancy en audit, en bouwden daarnaast ook heel wat ervaring op in andere domeinen zoals tax, legal, human resources, subsidieadvisering, strategische dienstverlening en risk management.
Dankzij deze samenwerking kunnen wij u vanaf nu een nóg betere service aanbieden. Het stelt ons ook in staat om de sterke technologische en juridische veranderingen in onze sector te trotseren en onze dienstverlening verder uit te bouwen.

afbeelding13

All Rights Reserved © - Webdesign by C.Defryn Projects